Általános szerződési feltételek


A "2100Akadémia" azzal a céllal jött létre, hogy online videós kurzusok segítségével oktatási anyagaikat széles körben ismertté tegyék a felhasználók számára. Az online videós kurzusokat a "Teachable.com" nevű online platformon mutatják be.

1. Bevezetés

Azzal, hogy belép a Kurzus weboldalára (2100akademia.com és a hozzá tartozó aloldalak), kötelezően elfogadja a jelen Általános Szerződési feltételeket, az összes vonatkozó törvényt, előírást és elfogadja, hogy felelős a vonatkozó helyi törvények betartásáért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos az oldal használata vagy elérése. Ebben a Kurzusban található anyagok a "2100 International Digital Agency Kft." tulajdonát képezik és szerzői jogi védelem alatt állnak.

Cégnév: 2100 International Digital Agency Kft. (Továbbiakban "Vállalat")

Székhely: 1134 Budapest Váci út 47.

E-mail: [email protected]

1.1. Pénzvisszafizetési garancia

A felhasználó pénzvisszafizetési garanciát igényelhet a vállalat e-mail címén: [email protected], amennyiben nem szerzi meg az első ügyfelét 30 napon belül a kurzus elvégzését követően.

A 30 napos időszak akkortól indul, amint egyeztetett a felhasználó a Vállalat egyik szakértőjével és megállapodnak az értékesítési célok kitűzésében, amelyről elektronikusan jóváhagyó e-mail készül, továbbá online elérhető dokumentum, ahol a szakértők folyamatosan követni tudják az értékesítési célok teljesítését.

Ezen napi megállapodott értékesítési célok teljesítésének elmulasztása esetén nem igényelhető a pénzvisszafizetési garancia a Vállalatnál.

Amennyiben ez az egyeztetés nem történik meg a kurzus megvásárlását követően 45 napon belül, abban az esetben nem igényelhető a pénzvisszafizetési garancia a Vállalatnál.

A Vállalat kérvényezheti, hogy képernyőfotó vagy videós bemutató segítségével mutasson be néhány ügyfél megkeresést a Felhasználó a kijelölt online dokumentum alapján.

1.2. Promóciók

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Vállalkozás folyamatos promóciókat kínálhat a Kurzus weboldalán, ami időszakhoz kötött is lehet. Ezen promóciók nem összevonhatók más kedvezményekkel. A Vállalkozás fenntartja a jogot, hogy a promóciók időtartamát csökkentse vagy hosszabbítsa, illetve újonnan elindítsa, előzetes tájékoztatás nélkül.


2. A videók felhasználása

Engedélyt biztosítunk a Kurzus weboldalán található letölthető anyagok egy példányának ideiglenes letöltésére, kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez az engedély megadása, nem vonatkozik a tulajdonjog átruházására, és ezen engedély alapján nem lehet:

  • módosítani vagy másolni az anyagokat;
  • az anyagokat bármilyen kereskedelmi célra vagy nyilvános (kereskedelmi vagy nem kereskedelmi) megjelenítésre használni;
  • eltávolítani az anyagokról a szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi megjegyzéseket; vagy
  • átadni az anyagokat egy másik személynek, vagy „tükrözni” az anyagokat egy másik szerveren.

Ez a licensz automatikusan megszűnik, ha Ön megsérti ezen korlátozások bármelyikét, ebben az esetben a Vállalat bármikor felmondhatja a szerződést. Ezen anyagok megtekintésének megszüntetésekor vagy jelen engedély megszűnésekor köteles megsemmisíteni a birtokában lévő letöltött anyagokat, akár elektronikus, akár nyomtatott formában.3. Jogi nyilatkozat

Az Kurzus weboldalán található anyagokkal kapcsolatban a Vállalat nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, és ezennel visszautasít és megtagad minden egyéb garanciát, beleértve korlátozás nélkül a vélelmezett garanciákat vagy feltételeket az eladhatóságra, az adott célra való alkalmasságra, a szellemi tulajdon megsértésére vagy a jogok egyéb megsértésére vonatkozóan. Továbbá a Vállalat nem vállal garanciát és nem vállal semmilyen kijelentést a weboldalán vagy az ilyen anyagokkal vagy az oldalra hivatkozott webhelyeken található anyagok felhasználásának pontosságával, valószínű eredményeivel vagy megbízhatóságával kapcsolatban.

Kivéve az 1.1 pontban megjelölt pénzvisszafizetési garancia.4. Korlátozások

A Vállalat semmilyen esetben sem követelhető olyan károkért (beleértve, de nem kizárólagosan az adat- vagy haszonvesztésből, vagy az üzleti tevékenység megszakításából eredő károkat), amelyek a Kurzus weboldalán található anyagok felhasználásából erednek, még akkor sem, ha a Vállalat vagy a Vállalat meghatalmazottja szóban vagy írásban értesítést kapott az ilyen károkkal kapcsolatosan. Mivel egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását, illetve a következményes vagy véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.5. Javítások

A Kurzus weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. A Vállalat nem garantálja, hogy a weboldalán található anyagok pontosak, teljes körűek vagy aktuálisak. A Vállalat előzetes értesítés nélkül bármikor módosíthatja a honlapján található anyagokat. A Vállalat azonban nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.6. Linkek

A Vállalat nem vizsgálta át az összes webhelyére hivatkozott webhelyet, és nem vállal felelősséget az ilyen linkelt webhelyek tartalmáért. A linkek feltüntetése nem jelenti az oldal Vállalati jóváhagyását. Az ilyen hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.7. Általános szerződési feltételek módosítása

A Kurzus a weboldalára vonatkozó jelen Általános Szerződés Feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja. A weboldal használatával Ön elfogadja és magára nézve kötelezően elismeri a jelen Általános Szerződési feltételek aktuális verzióját.8. Irányadó jog

A Kurzus weboldalával kapcsolatos bármely követelésre a Vállalat tulajdonosának székhelye szerinti joghatóság törvényei az irányadók.


Bármilyen kérdés esetén, keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségen: [email protected]